Glina: Trei dosare penale în urma unor incidente la Secţia de votare 182

Trei dosare penale au fost deschise, duminică, în comuna ilfoveană Glina, după ce la Secţia de votare 182 două persoane, soţ şi soţie, au primit de la un membru al secţiei câte două buletine de vot pentru referendum şi tot câte două pentru prezidenţiale.

71 afișări
Imaginea articolului Glina: Trei dosare penale în urma unor incidente la Secţia de votare 182

Glina: Trei dosare penale în urma unor incidente la Secţia de votare 182 (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

Cele două persoane, soţ şi soţie, s-au prezentat la Secţia de votare 182 din Şcoala Generală numărul 1 din Glina pentru a vota şi au primit de la un membru al secţiei de vot câte patru buletine de vot, în loc de trei. Astfel, aceştia au primit câte două buletine de vot pentru refendum şi câte două pentru alegerile prezidenţiale, în loc de unul cât ar fi fost normal.

După ce au ieşit din cabinele de vot, preşedintele secţiei 182 a observat că aceştia au câte patru buletine şi i-a împiedicat să introducă buletinele de vot în urne.

La secţia de votare 182 a fost chemată Poliţia, care în prezent îi audiază pe cei doi soţi şi pe membrul secţiei de votare.

Tot în judeţul Ilfov, a fost sesizat, prin numărul 112, un transport de persoane din comuna Frumuşani către Glina. Poliţia face verificări cu privire la acest transport.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a informat că duminică, până la ora 11.00, au fost sesizate 103 incidente electorale, la nivel naţional, din care două sunt infracţiuni, fiind aplicate, totodată, cinci contravenţii în valoare totală de 11.000 de lei.

Potrivit lui Ciocan, în comuna Curcan, din Călăraşi au fost raportate transporturi cu microbuze ale unor persoane în alte localităţi, pentru a vota în secţii speciale, la fel şi curse dinspre Frumuşani şi Glina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici