Gorbunov nu e exclus ca suspect în asasinatul de la Braşov

Serghei Gorbunov, care a fost audiat, vineri, de procurorii Parchetului Curţii de Apel Braşov în calitate de martor în cazul dublei crime de la casa de schimb valutar din Braşov, nu este exclus ca suspect în acest caz.

21 afișări
Imaginea articolului Gorbunov nu e exclus ca suspect în asasinatul de la Braşov

Gorbunov nu e exclus ca suspect în asasinatul de la Braşov

Gorbunov a fost audiat timp de aproximativ o oră de procurori şi nu a fost pus sub acuzare, nefiind începută urmărirea penală împotriva sa.

"Gorbunov a fost audiat în calitate de martor în acest caz şi i s-a cerut să detalieze locul unde se afla în seara respectivă, a atacului. Faptul că o persoană este audiată într-o anumită calitate, asta nu înseamnă că îşi va păstra această calitate şi că nu se poate schimba ulterior, pe parcursul anchetei. Deocamdată, nu putem spune că este exclus ca suspect", a declarat pentru MEDIAFAX procuror Ramona Diaconu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Braşov.

Potrivit sursei citate, în funcţie de rezultatele anchetei, se va stabili dacă Gorbunov va mai fi sau nu audiat de procurori.

"Nu pot să vă spun, deocamdată, dacă şi când va mai fi audiat. Asta se va stabili în funcţie de toate celelalte aspecte care vor apărea pe parcurs", a adăugat Diaconu.

Procurorii au mai mulţi suspecţi în acet caz, însă numărul şi identitatea acestora nu au fost date publicităţii. Până în prezent, au fost audiate peste 60 de persoane, cetăţeni români şi moldoveni, iar audierile vor continua şi în zilele următoare.

Citeşte şi:

NUP pentru Serghei Gorbunov

Poliţia analizează ipoteza implicării a două persoane în crimele de la Braşov

DNA verifică posibile fapte de corupţie ale unor magistraţi în cazul Gorbunov

Judecătorii braşoveni implicaţi în cazul Gorbunov, revocaţi de CSM

Procurorii şefi implicaţi în cazul lui Gorbunov, revocaţi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici