Gorghiu, despre pensiile speciale ale magistraţilor: România a bifat şi acest jalon din PNRR

„România a bifat şi acest jalon din PNRR”, spune ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, după ce a discutat despre pensiile de serviciu ale magistraţilor cu comisarul european pentru justiţie, Didier Reynders.

783 afișări
Imaginea articolului Gorghiu, despre pensiile speciale ale magistraţilor: România a bifat şi acest jalon din PNRR

Gorghiu, despre pensiile speciale ale magistraţilor: România a bifat şi acest jalon din PNRR

„Revedere la JAI cu comisarul european pentru justiţie, Didier Reynders. Încă o data, i-am mulţumit pentru sprijinul in ridicarea MCV. Justitia românească va fi monitorizata ca orice alt stat al UE şi ţinem pasul cu recomandarile. Una din temele de discuţie a fost legea pensiilor de serviciu pentru magistraţi”, scrie pe Facebook Alina Gorghiu.

Ea precizează că, de acum, nicio pensie nu va fi mai mare decât salariul.

„Legea, în forma agreată de Comisia Europeană, a fost promulgată de preşedintele României şi va fi curând publicată în Monitorul Oficial. România a bifat şi acest jalon din PNRR. Alte subiecte au inclus: eficientizarea sistemului de justiţie din România, activitatea procurilor din cadrul mecanismul privind investigarea infracţiunilor magistraţilor, precum şi cele mai recente evoluţii ale reformelor din justiţie”, încheie ministrul Justiţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici