Gorj: Adolescent de 15 mort într-un accident produs de un şofer băut şi fără permis

  • Un adolescent în vârstă de 15 ani a murit într-un accident rutier produs pe raza comunei Plopşoru, judeţul Gorj.
  • În urma testarii cu aparatul etilotest, şoferul avea o concentraţie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.
  • Poliţiştiu susţin că şoferul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
663 afișări
Imaginea articolului Gorj: Adolescent de 15 mort într-un accident produs de un şofer băut şi fără permis

Foto: Mediafax

Un adolescent în vârstă de 15 ani a murit într-un accident rutier produs pe raza comunei Plopşoru, judeţul Gorj.   

Potrivit IPJ Gorj, un şofer care conducea maşina pe DN 66 în noaptea de sâmbătă spre duminică, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a părăsit partea carosabilă.

Maşina a lovit un cap de pod şi un autoturism parcat înafara părţii carosabile.

În urma impactului, şoferul de 28 de ani a fost rănit iar un adolescent de 15 ani, din Petroşani, pasager pe scaunul dreapta faţă al autoturismului, a murit.

Şoferul a părăsit locul accidentul, dar a fost prins de poliţişti care au constatat că ocazia testării cu aparatul etilotest că avea o concentraţie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Poliţiştiu susţin că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Acesta s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici