Gorj: Două persoane, soţ şi soţie, la spital după ce au fost atacate de un urs

Două persoane, soţ şi soţie, au fost transportate cu ambulanţele, duminică, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu, după ce au fost atacate de un urs în zona montană a localităţii gorjene Padeş.

363 afișări
Imaginea articolului Gorj: Două persoane, soţ şi soţie, la spital după ce au fost atacate de un urs

Gorj: Două persoane, soţ şi soţie, la spital după ce au fost atacate de un urs (Imagine: Shutterstock)

Bărbatul, în vârstă de 67 de ani, şi soţia acestuia, de 62 de ani, au fost atacaţi de un urs în timp ce coborau de pe munte spre satul Cloşani din comuna Padeş, unde locuiesc.

Femeia a povestit că ursul a ieşit dintr-o tufă şi a lovit-o, trântind-o la pământ, iar bărbatul a încercat să se apere, dar a fost şi el atacat de animal.

De asemenea, ei au spus că un câine care îi însoţea a reuşit să alunge ursul.

Cei doi au fost găsiţi de un localnic, acesta transportându-i cu maşina până în sat de unde au fost preluaţi de două ambulanţe şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu.

Potrivit medicilor, femeia are mai multe excoriaţii la abdomen şi la un picior, în timp ce bărbatul se află în stare mai gravă, având o rană la un picior şi urmând să fie supus unei intervenţii chirurgicale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici