Gorj: O profesoară de liceu s-a închis cu elevii în clasă

Un echipaj de Poliţie a fost chemat să intervină, miercuri, în jurul orei 15.00, la un liceu din Târgu Jiu, după ce elevii unei clase a IX-a s-au plâns că au fost agresaţi de profesoara cu care aveau cursuri şi că aceasta s-a închis cu ei în clasă.

1 afișare
Imaginea articolului Gorj: O profesoară de liceu s-a închis cu elevii în clasă

Gorj: O profesoară de liceu s-a închis cu elevii în clasă

Profesoara de materiale de construcţii Cireşica Făgaş nu a recunoscut acuzaţiile care i-au fost aduse şi a pus totul pe seama unui conflict mai vechi pe care îl are cu conducerea şcolii.

Directorul Grupului Şcolar "Iulian Mincu", din Târgu Jiu, Doina Popescu, a declarat că a sunat la 112 pentru a cere sprijinul unui echipaj de la Ambulanţă în speranţa că Cireşica Făgaş va fi dusă la Psihiatrie.

Ulterior, echipajul de la Ambulanţă a cerut sprijinul Poliţiei întrucât profesoara nu a vrut să urce în maşina Salvării, spunând că nu are niciun fel de probleme de natură psihică. În cele din urmă, echipajul de la Ambulanţă a plecat de la liceu fără să o ia pe profesoară de acolo, după câteva minute retrăgându-se din zonă şi echipajul de Poliţie care a considerat că, în lipsa unei plângeri, nu mai are ce face.

Cireşica Făgaş a rămas în continuare în incinta liceului, refuzând să stea de vorbă cu conducerea instituţiei de învăţământ, directorul Doina Popescu plângându-se de faptul că incidentul de miercuri nu este primul de acest gen. Popescu spune că elevii i s-au plâns şi altădată că Făgaş a avut un comportament asemănător, ea anunţând Inspectoratul Şcolar despre aceste incidente.

Reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj au declarat pentru MEDIAFAX că la Grupul Şcolar "Iulian Mincu" va fi deshisă o anchetă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici