Gorj: Un ofiţer de poliţie aflat în timpul liber a murit într-un accident rutier - VIDEO

Un ofiţer de poliţie, aflat în timpul liber, a murit, marţi seară, într-un accident rutier petrecut pe DN 67, în dreptul localităţii gorjene Poienari, soţia sa, medic la UPU Târgu Jiu, nereuşind să îl mai salveze, în pofida tuturor eforturilor depuse.

305 afișări
Imaginea articolului Gorj: Un ofiţer de poliţie aflat în timpul liber a murit într-un accident rutier - VIDEO

Gorj: Un ofiţer de poliţie aflat în timpul liber a murit într-un accident rutier

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Gorj, inspector principal Daniel Tică, ofiţerul Sorin Bumbaru, în vârstă de 31 de ani, era în afara programului de lucru şi se deplasa pe şosea cu motocicleta personală. Accidentul s-a petrecut pe fondul unei depăşiri pe care Bumbaru a încercat să o facă, o maşină virând însă brusc stânga, exact în faţa sa.

"Conducătorul motocicletei s-a angajat în depăşirea unei coloane, moment în care unul dintre şoferi a virat stânga fără a se asigura corespunzător. În urma impactului, conducătorul motocicletei a suferit leziuni grave, care au condus la decesul acestuia", a menţionat Tică.

Sorin Bumbaru a fost adus de o ambulanţă la unitatea de primiri urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, medic de gardă fiind aici chiar dr Alina Bumbaru, soţia poliţistului. Aceasta a cerut sprijinul altor colegi de-ai săi, dar, în pofida eforturilor făcute, ofiţerul nu a mai putut fi salvat.

Video stirileprotv.ro

"Pacientul ne-a fost adus în stare critică, iar manevrele de resuscitare pe care le-am făcut au fost ineficiente. Din păcate, pacientul este soţul colegei noastre şi suntem consternaţi cu toţii pentru cele întâmplate", a declarat dr Liliana Crăciun, din cadrul UPU Târgu Jiu.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor exacte ale decesului.

Sorin Bumbaru era ofiţer de poliţie în cadrul Poliţiei oraşului Rovinari. Soţia sa, Alina, este gravidă în patru luni, cei doi mai având acasă un băieţel de patru ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici