Grav accident: Elev de 13 ani în stare gravă, după ce a căzut de la etajul doi al şcolii

Un elev de 13 ani de la Şcoala Gimnazială Mihai Eminescu din oraşul Năsăud a căzut, miercuri, de la etajul doi al instituţiei de învăţământ printre balustrade, fiind găsit inconştient de angajaţii şcolii care au sunat la 112, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2795 afișări
Imaginea articolului Grav accident: Elev de 13 ani în stare gravă, după ce a căzut de la etajul doi al şcolii

Grav accident: Elev de 13 ani în stare gravă, după ce a căzut de la etajul doi al şcolii

Un copil de 13 ani, elev la şcoala gimnazială Mihai Eminescu din oraşul Năsăud, a căzut miercuri de la etajul 2, printre balustradele instituţiei de învăţământ şi şi-a pierdut cunoştinţa.

Potrivit SAJ Bistriţa Năsăud, copilul ar fi căzut de la o înălţime de aproximativ 8 metri.

„Este vorba despre un minor căzut de la înălţime, inconştient, la şcoala gimnazială Mihai Eminescu Năsaud, în vârstă de 13 ani. Afirmativ căzut prin balustrada scărilor, de la circa 8 metri, aproximativ etaj 2. Au fost alocate două echipaje SAJ - unul cu medic de la Bistriţa şi unul de la Nasăud şi un exhipaj SMURD de la Năsăud", a declarat managerul Serviciulului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa Năsăud, Annabella Muzsi.

Ea a mai spus că a fost alertat şi elicopterul SMURD care urmează plece de la Jibou şi să aterizeze în scurt timp pe stadionul din oraşul Năsăud pentru a prelua copilul.

Taguri:
copil,
accident,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici