Grav accident în Alba: Un tânăr a murit, iar o tânără este rănită după ce maşina lor s-a răsturnat într-un râu

Un tânăr de 20 de ani a murit, iar o altă persoană este grav rănită, după ce maşina în care se aflau a intrat în coliziune cu balustrada unui pod, miercuri dimineaţa, pe DN74, în judeţul Alba, vehicolul răsturnându-se în albia râului Abrudel, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1393 afișări
Imaginea articolului Grav accident în Alba: Un tânăr a murit, iar o tânără este rănită după ce maşina lor s-a răsturnat într-un râu

Grav accident în Alba: Un tânăr a murit, iar o tânără este rănită după ce maşina lor s-a răsturnat într-un râu (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, şoferul autoturismului condus spre Alba, a decedat, miercuri dimineaţa, după ce, la trecerea peste un pod, maşina a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu o balustradă şi s-a răsturnat în albia râului Abrudel.

În urma impactului, o tânără de 22 de ani, pasageră în partea dreaptă, a fost rănită grav, atât ea cât şi şoferul decedat fiind găsiţi pe malul apei, în afara maşinii, deoarece nu purtau centura de siguranţă.

”Fata de 22 de ani, pasager pe scaunul din dreapta, are traumatism craniocerebral acut deschis, a rămas sub supraveghere, la spital. Ei nu purtau centură de siguranţă. Autoturismul în care se aflau e înmatriculat în Alba, iar ei sunt din Abrud”, spun reprezentanţii IPJ Alba.

Accidentul a avut loc între Bucium şi Abrud, iar traficul nu a fost afectat din cauza accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici