Greşeală de proporţii la primăria din Ungheni. Însemnele naţionale ale Chinei au fost puse pe harta SUA

40.000 de măşti de protecţie au fost donate de oraşul Nanchang din China pentru municipiul Ungheni din Republica Moldova. În semn de mulţumire primăria din Ungheni a afişat un banner care însă a avut strecurată o greşeală de proporţii.

1579 afișări
Imaginea articolului Greşeală de proporţii la primăria din Ungheni. Însemnele naţionale ale Chinei au fost puse pe harta SUA

Greşeală de proporţii la primăria din Ungheni. Însemnele naţionale ale Chinei au fost puse pe harta SUA

40.000 de măşti de protecţie au fost donate de oraşul Nanchang din China pentru municipiul Ungheni din Republica Moldova. În semn de mulţumire Primăria din Ungheni a afişat un banner care însă a avut strecurată o greşeală de proporţii.

Bannerul are înscripţionat mesajul "Municipiul Ungheni mulţumeşte cetăţenilor din Nanchang pentru măştile donate scris în română, engleză şi chineză, dar şi harta celor două ţări. Totuşi cu uşurinţă se poate observa că harta Chinei nu este cea corectă. Însemnele naţionale ale Chinei sunt puse peste harta Statelor Unite.

Imaginea a fost ştearsă la scurt timp de pe pagina de Facebook a Primăriei, iar administratorii paginii au recunoscut greşeala.

"Am recunoscut eroarea, am mulţumit celor care au sesizat-o şi, într-adevăr, am şters bannerul în care s-a strecurat o greşeală regretabilă. Urmează să fie realizat un nou banner, cu mulţumirile de rigoare cetăţenilor din Nanchang, pe care îl vom posta ulterior", au scris aceştia.

Relaţiile diplomatice între China şi SUA s-au degradat ca urmare a pandemiei de coronavirus. Oficialii din ambele state au acuzat celălalt stat de gestionarea ineficientă a pandemiei.

Sursă foto: Facebook Sorin Ioniţă

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici