Grindeanu trece la evaluarea companiilor din subordinea Ministerului Transporturilor

Conducerile companiilor din subordinea Ministerului Transporturilor vor fi evaluate profesionist, a anunţat marţi Sorin Grindeanu.

268 afișări
Imaginea articolului Grindeanu trece la evaluarea companiilor din subordinea Ministerului Transporturilor

Grindeanu trece la evaluarea companiilor din subordinea Ministerului Transporturilor

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu susţine că pentru dezvoltarea infrastructurii româneşti este nevoie de manageri performanţi la toate nivelurile.

El a anunţat că, în scurt timp, conducerea companiilor din coordonarea/subordinea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii va fi evaluată profesionist.

Grindeanu precizează că doar cei care confirmă, pe criterii clare de performanţă, vor mai putea ocupa funcţii de conducere.

„Toţi vor trebui să fie buni în ceea ce fac, nu rapizi în a transmite CV-uri. Iar această perioadă s-a încheiat şi se va încheia la Ministerul Transporturilor. Se va intra pentru toate autorităţile şi pentru toate companiile în această linie, astfel încât atât Consiliile de Administraţie să aibă o stabilitate, recrutate fiind de o firmă de specialitate, cât şi managementul la fiecare companie”, a declarat Grindeanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici