Grup de cetăţeni din Siria şi Palestina, oprit la graniţa cu Ungaria

  • Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac, judeţul Arad, au depistat şapte cetăţeni din Palestina şi Siria
  • Cei şapte încercau să treacă ilegal frontiera în Ungaria
266 afișări
Imaginea articolului Grup de cetăţeni din Siria şi Palestina, oprit la graniţa cu Ungaria

Grup de cetăţeni din Siria şi Palestina, oprit la graniţa cu Ungaria

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac - ITPF Oradea, în cooperare cu lucrători de poliţie din cadrul Poliţiei Nădlac a depistat grupul de migranţi la aproximativ 800 de metri faţă de linia de frontieră cu Ungaria.

Au fost depistate şapte persoane care se îndreptau pe jos, spre teritoriul statului vecin.

Migranţii au fost preluaţi şi transportaţi la sediul Sectorului PF Nădlac, pentru cercetări.

Poliţiştii de frontieră au stabilit că cei şapte cetăţeni sunt din Palestina şi Siria, cinci bărbaţi, o femeie şi un minor, cu vârste cuprinse între 17 şi 28 de ani. Persoanele în cauză au declarat că doreau să ajungă în vestul Europei.

În acest caz se fac cercetări pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici