Gulf Air a angajat aproape o sută de însoţitoare de zbor

Compania aeriană Gulf Air din Bahrain a angajat, duminică, 98 de însoţitoare de zbor, în urma unui interviu în limba engleză la care au participat aproape 300 de candidate, în cadrul bursei locurilor de muncă, organizată de Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM) Cluj.

131 afișări
Imaginea articolului Gulf Air a angajat aproape o sută de însoţitoare de zbor

Gulf Air a angajat aproape o sută de însoţitoare de zbor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Directorul agenţiei, Daniel Don, a declarat, într-o conferinţă de presă, că se bucură că, în momentul de faţă, când numărul locurilor de muncă vacante sunt tot mai puţine, AJOFM Cluj a reuşit să atragă un angajator "serios şi mare la Cluj", care să ofere locuri de muncă tinerelor din judeţ, dar şi din ţară.

Kareem Haji, manager cu recrutarea personalului în cadrul Gulf Air, a declarat, în aceeaşi conferinţă de presă, că cerinţele Gulf Air sunt ca angajaţii să vorbească foarte bine limba engleză, pentru că instruirea are loc numai în această limbă. El a precizat că cele 98 de persoane au primit o scrisoare de intenţii din partea companiei, prin care se confirmă faptul că au fost acceptate şi că trebuie să plece în Bahrain.

"Pachetul financiar pentru însoţitoarele de bord include un salariu net de 1.800 de euro, la care se adaugă cazare gratuită, transport gratuit, asigurare medicală şi dentală. Când vin în Bahrain, membrii echipajelor de la Gulf Air nu trebuie să plătească nicio taxă, astfel încât rămân cu toţi banii în buzunar", a precizat Haji.

Potrivit acestuia, nivelul salariilor pentru bucătari este mai mare, aceştia urmând să beneficieze de aceleaşi condiţii în pachet oferit de compania.

Contractul încheiat este pe perioadă de doi ani.

Gulf Air a selectat personal în cadrul unei burse a locurilor de muncă, desfăşurată la Cluj-Napoca deoarece a încercat să ofere o oportunitate şi tinerilor din afara Capitalei.

Citește și:

Gulf Air vrea să angajeze români

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici