Guns N' Roses dă în judecată un dealer de arme care i-ar folosi numele

Trupa rock americană Guns N' Roses a dat în judecată o companie care administrează un magazin online de arme numit Texas Guns and Roses, acuzând afacerea şi-a însuşit numele pe nedrept.

908 afișări
Imaginea articolului Guns N' Roses dă în judecată un dealer de arme care i-ar folosi numele

Într-un proces intentat la Los Angeles, avocaţii trupei au declarat că o corporaţie care administrează magazinul online îi păcăleşte pe consumatori să creadă că afacerea are legătură cu trupa rock.

Guns N' Roses "nu doreşte să fie asociată cu pârâtul, un comerciant cu amănuntul de arme de foc şi arme", se arată în plângere, conform AFP.

În plus, trupa a susţinut că dealerul de arme "adoptă opinii politice legate de reglementarea şi controlul armelor de foc şi al armelor de pe site-ul web care pot fi polarizante pentru mulţi consumatori americani".

Procesul a identificat Jersey Village Florist LLC ca fiind proprietarul şi operatorul Texas Guns and Roses, despre care se spune că vinde arme de foc şi muniţie, lunete, veste antiglonţ şi seifuri metalice, printre alte articole.

Afacerea online este înregistrată la o adresă din Houston şi a obţinut lista de înregistrare din Texas în 2016 fără "aprobarea, licenţa sau consimţământul" Guns N' Roses, potrivit plângerii.

Avocaţii grupului rock cer un proces cu juraţi şi un ordin judecătoresc care să interzică utilizarea numelui, precum şi daune punitive nespecificate.

Magazinul online nu a comentat până acum acuzaţiile.

Guns N' Roses, formată în 1984, este una dintre cele mai de succes trupe din toate timpurile şi a fost inclusă în Rock & Roll Hall of Fame în 2012. Membrii săi sunt Axl Rose, Saul "Slash" Hudson şi Michael "Duff" McKagan.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici