Guvernul a lansat încă o platformă despre epidemia de coronavirus

  • Încă o platformă a fost lansată joi de Guvern despre epidemia de coronavirus.
  • Platforma prezintă infografii actualizate periodic pe baza datelor furnizate de autorităţi.
  • Grupul de Comunicare Strategică anunţă că Guvernul lansat, joi, prin Autoritatea pentru Digitalizarea României şi organizaţia neguvernamentală Code for Romania, o nouă platformă online din ecosistemul de combatere a efectelor COVID-19, DateLaZi (datelazi.ro), componentă a proiectului stirioficiale.ro.
583 afișări
Imaginea articolului Guvernul a lansat încă o platformă despre epidemia de coronavirus

Guvern a lansat încă o platformă despre epidemia de coronavirus

„Informaţiile publicate pe datelazi.ro reprezintă o sursă oficială de informare pentru public şi reprezentanţii media şi face referire la situaţia în desfăşurare determinată de răspândirea infecţiei cu coronavirus (COVID-19). Datelazi.ro prezintă infografii actualizate periodic pe baza datelor furnizate de autorităţile competente. Acest proiect este realizat pro-bono de Code for Romania în parteneriat cu Guvernul României prin Autoritatea pentru Digitalizarea României”, se arată în anunţă.

În urmă cu mai mult de o săptămână, Guvernul lansa platforma online COVID-19 Ştiri Oficiale (stirioficiale.ro), unde sunt publicate ştiri şi conferinţe online referitoare la situaţia legată de coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici