Hackerii din cazul "Malware" rămân în arest pentru încă 29 de zile

Judecătorii Tribunalului Râmnicu Vâlcea au prelungit, vineri, pentru încă 29 de zile, mandatele de arestare preventivă a celor 20 de arestaţi în cazul Marlware şi cercetaţi pentru infracţiuni informatice.

40 afișări
Imaginea articolului Hackerii din cazul "Malware" rămân în arest pentru încă 29 de zile

Hackerii din cazul "Malware" rămân în arest pentru încă 29 de zile

Celui de-al 21-lea arestat, un minor în vârstă de 17 ani, i s-a prelungit mandatul pentru încă 19 zile, vinerea trecută, iar altor doi suspecţi în caz li s-au emis mandate de arestare în lipsă ei fiind în acest moment în Canada şi Statele Unite ale Americii.

Potrivit lui Victor Stănculescu, unul dintre avocaţii tinerilor aflaţi în arest, apărătorii celor 21 de suspecţi au introdus recurs la măsura decisă de magistraţii vâlceni, iar judecarea recursului va avea loc la Curtea de Apel Piteşti.

Persoanele arestate în cazul "Malware" rămân în arest, după ce Curtea de Apel Piteşti a respins, în 20 iulie, recursul înaintat de către avocaţii acestora.

Membrii reţelei din Vâlcea care intrau ilegal în sisteme şi conturi bancare, după care organizau licitaţii fictive pe diferite site-uri, au obţinut peste 400.000 de euro, achiziţionându-şi vile, apartamente şi autoturisme de lux, proporţional cu rolul şi ierarhia pe care o aveau în grup, informează Ministerul Public.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici