Hamas a spart site-ul clubului israelian Maccabi Tel Aviv: Allah, victoria este aproape

  • La fel au păţit site-urile celor de la Hapoel Beer Sheva şi Maccabi Netanya.
  • Alături de mesajul scris a apărut purtătorul de cuvânt al aripii armate a teroriştilor, Abu Ubaida.
  • Astăzi se împlineşte o lună de la atacurile teroriştilor.
562 afișări
Imaginea articolului Hamas a spart site-ul clubului israelian Maccabi Tel Aviv: Allah, victoria este aproape

Hamas a spart site-ul echipei de fotbal Maccabi Tel Aviv: Allah, victoria este aproape

Războiul dintre Israel şi Hamas nu este purtat doar în Fâşia Gaza, ci şi pe teren cibernetic, la fel ca în cazul multor altor conflicte. Bătălia de pe reţelele sociale şi de pe tărâmul dezinformarii a căpătat un rol fundamental.

În acest sens, luni seară, gruparea teroristă a spart site-ul echipei de fotbal Maccabi Tel Aviv, grupare sportivă cu renume din cel mai mare oraş al Israelului.

O fotografie a lui Abu Ubaida, purtătorul de cuvânt al aripii armate a Hamas, a apărut pe pagina principală, cu faţa acoperită şi lângă stătea mesajul „Allah, victoria este aproape”.

Ştirea a fost raportată de Canalul 12 din Israel, cu numeroase capturi de ecran făcute înainte ca imaginea să fie eliminată. Alte două cluburi au avut aceeaşi soartă: Hapoel Beer Sheva şi Maccabi Netanya.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici