Harghita: Bărbat mort într-un accident provocat de o maşină a delegaţiei Cehiei la o competiţie

Un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Miercurea Ciuc, a murit, joi, într-un accident rutier produs pe DN 13A, în apropiere de Harghita Băi, unde o maşină a delegaţiei Cehiei la "Săptămâna Mondială a Orientării" a lovit un alt autoturism.

116 afișări
Imaginea articolului Harghita: Bărbat mort într-un accident provocat de o maşină a delegaţiei Cehiei la o competiţie

Harghita:Bărbat mort într-un accident provocat de o maşină a delegaţiei Cehiei la o competiţie

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Harghita, Gheorghe Filip, a declarat că accidentul s-a produs în jurul orei 16.00, pe DN 13A, în apropiere de Harghita Băi, unde se desfăşoară campionatele mondiale şi europene de orientare-schi.

Potrivit sursei citate, un tânăr de 27 de ani din Republica Cehă, care conducea dinspre Harghita Băi către Miercurea Ciuc, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, acesta fiind acoperit cu zăpadă, iar maşina a intrat pe contrasens, unde a lovit un autoturism Dacia, condus regulamentar de un bărbat de 54 de ani.

În urma impactului, şoferul autoturismului Dacia a murit pe loc.

Gheorghe Filip a precizat că în urma accidentului traficul pe DN 13A a fost blocat pe ambele sensuri timp de o oră.

Potrivit sursei citate, maşina care a provocat accidentul aparţine delegaţiei Cehiei la competiţia sportivă.

"Este neplăcut pentru noi, şi, cu siguranţă, acest eveniment îi va afecta şi pe sportivii din echipa Cehiei", a declarat directorul Direcţiei de Sport Harghita, Andrei Csiki.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici