Harghita: O femeie a murit după ce a fost lovită de o maşină pe trecerea de pietoni

O femeie în vârstă de 78 de ani din Miercurea Ciuc a murit, joi, după ce a fost lovită de o maşină în timp ce traversa o stradă din centrul oraşului, pe trecerea de pietoni.

42 afișări
Imaginea articolului Harghita: O femeie a murit după ce a fost lovită de o maşină pe trecerea de pietoni

Harghita: O femeie a murit după ce a fost lovită de o maşină pe trecerea de pietoni (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Harghita, Gheorghe Filip, a declarat că un bărbat de 31 de ani din Ungaria conducea un autoturism dinspre strada Nicolae Bălcescu către strada Pieţii din municipiul Miercurea Ciuc, când a accidentat o femeie de 78 de ani din oraş, care traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni.

În urma accidentului, o ambulanţă a transportat-o pe femeie la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă, unde femeia a murit la scurt timp, din cauza leziunilor multiple suferite.

Poliţiştii au întocmit pe numele şoferului ungar actele premergătoare cercetării pentru ucidere din culpă, iar maşina acestuia urmează să fie supusă expertizării pentru a se stabili dacă au funcţionat sistemul de frânare şi sistemul de direcţie. La finalizarea cercetărilor, soluţia legală va fi propusă prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici