Harghita: Trei răniţi după ce un microbuz s-a ciocnit cu un autocar

Trei persoane au fost rănite, duminică dimineaţă, după ce microbuzul în care se aflau s-a ciocnit cu un autocar, pe Drumul Naţional 13 A, între localitățile Praid și Sovata, la limita dintre județele Harghita și Mureș.

19 afișări
Imaginea articolului Harghita: Trei răniţi după ce un microbuz s-a ciocnit cu un autocar

Harghita: Trei răniţi după ce un microbuz s-a ciocnit cu un autocar (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Potrivit șefului Poliției Rutiere Harghita, comisarul Cezar Asandei, accidentul s-a produs în jurul orei 10.00, după ce un microbuz în care se aflau trei persoane, respectiv șoferul și doi pasageri, a derapat și a intrat pe contrasens, ciocnindu-se cu un autocar în care nu se aflau călători.

În urma impactului au fost răniți șoferul și cei doi pasageri aflați în microbuz, care au fost preluați de ambulanțe din județul Mureș și transportați la Spitalul Județean din Târgu Mureș.

În urma accidentului, circulaţia pe DN 13 A între Praid și Sovata se desfăşoară pe un singur fir până la finalizarea cercetărilor şi până la îndepărtarea de pe şosea a celor două autovehicule implicate în accident.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici