Harta cu cea mai ieftină mâncare din România

Românii care trăiesc în judeţul Harghita cumpără din pieţe cea mai ieftină carne de porc şi vită, cei din Vâlcea au parte de cele mai mici preţuri la pasăre, iar bucureştenii pot achiziţiona din pieţe cel mai ieftin lapte, informează cotidianul Gândul.

207 afișări
Imaginea articolului Harta cu cea mai ieftină mâncare din România

Harta cu cea mai ieftină mâncare din România (Imagine: Gândul)

Ministerul Agriculturii a publicat pe propriul site lista preţurilor de vânzare ale principalelor produse agricole şi alimentare din pieţe şi târguri în perioada 15-21 februarie. Statisticile arată diferenţe de 3-4 ori între cel mai mic şi cel mai mare preţ între judeţe, dar şi în cadrul aceluiaşi judeţ.

Citeşte mai multe despre diferenţele de preţuri la alimente pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici