HOROSCOP 18 iunie: Zodiile care pot avea parte de surprize plăcute astăzi

Luna din Capricorn aderă astăzi la un armonios trigon cu Uranus din Taur, aspect care poate produce surprize plăcute pentru zodiile de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn), mai ales în plan social şi sentimental. Conjuncţia lui Mercur cu Marte din Rac animă sectorul personal, familial, relaţional şi cariera zodiilor de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti).

5984 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 18 iunie: Zodiile care pot avea parte de surprize plăcute astăzi

HOROSCOP 17 iunie:

Berbec

S-ar putea ca astăzi să se manifeste unele tensiuni pe plan domestic sau pe seama unor chestiuni familiale asupra cărora tu şi rudle apropiate nu puteţi cădea de acord. Încearcă să nu alimentezi vâlvătaia dacă se aprind scântei şi concentrează-te mai degrabă pe descoperirea unei rezolvări rapide şi eficiente a conflictului. Pe de altă parte, s-ar putea ca astăzi să primeşti un bonus sau o primă pentru unele performanţe de care ai dat dovadă la locul de muncă. Sau poate că primeşti promisiuni ferme cu privire la o creştere salarială. În orice caz, se anunţă veşti bune pe plan financiar.

Taur

Ai un tonus mental bun astăzi, ai o viziune practică şi orientat(ă) spre concret, dar s-ar putea ca modul în care comunici să trădeze o nesiguranţă în propria perspectivă. Aceasta ar putea avea un efect nu tocmai pozitiv asupra imaginii tale, mai ales că te-ai făcut remarcat(ă) prin stăpânire de sine şi capacitatea de a vedea lucrurile cu claritate. Cere o părere suplimentară dacă îţi pare că ceva nu se leagă. Nu este o dovadă de slăbiciune, ci dimpotrivă, de profesionalism. Uneori ai nevoie de o altă pereche de ochi care să-ţi confirme sau infirme cum stă situaţia de fapt.

Gemeni

Poate că nu toate îţi merg grozav perioada aceasta, dar prin stăpânirea de spirit de care dai dovadă, ai reuşit să faci faţă tuturor provocărilor cu care te-ai întâlnit mai mult decât onorabil. Astăzi, ar trebui să pui această calitate în slujba unor tentaţii destul de costisitoare. S-ar putea să simţi nevoia de a te recompensa pentru încercările prin care ai trecut printr-o serie de daruri scumpe sau achiziţii care ar mai fi putut aştepta. Indicat ar fi să te opreşti la timp pentru că există riscul să cheltuieşti mai mult decât ar fi de dorit pe parcursul acestei zile.

Rac

Dacă urmăreşti să legi o colaborare, să îţi îmbunătăţeşti portofoliul de clienţi, să atragi sponsori de partea ta sau să îi convingi pe cei cu care activezi în cadrul unui proiect de grup de viabilitatea unei strategii de viitor, acum este momentul să iei atitudine, să-ţi faci cunoscute opiniile şi să negociezi contracte. Pe termen lung, acestea se pot dovedi extrem de lucrative, iar aceste relaţii îţi vor oferi lecţii de business extrem de valoroase. Ziua de azi este, de asemenea, favorabilă discuţiilor cu partenerul în vederea creionării unor planuri comune cu bătaie lungă. Veţi ajunge la un consens imediat.

 Leu

Pe plan profesional, toate par să meargă în direcţia pe care ai planificat-o. Dispui de un randament crescut, gândeşti la unison cu superiorii, comunici eficient cu colegii de muncă şi te poziţionezi din ce în ce mai aproape de o promovare. Problema constă însă în faptul că, odată cu progresele înregistrate pe acest plan, se accentuează şi competiţia neloială, iar erorile pe care le produci sunt mai strict contabilizate şi criticate. Concurenţa abia aşteaptă să faci o greşeală, deci fii atent(ă) ce decizii iei. În caz contrar, s-ar putea să ţi-o ia înainte deşi eşti cu câteva paşi în faţă.

Fecioară

Astăzi este o zi în care poţi face uz atât de talentele tale, cât şi de experienţa pe care ai acumulat-o în domeniu. Faci progrese dacă te ocupi de sarcini profesionale care te solicită din punct de vedere creativ şi îţi pun mintea la contribuţie. Dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie la distanţă sau cu o persoană de o altă naţionalitate/ religie, s-ar putea să treceţi mai uşor peste diferenţe sau peste faptul că vă despart mulţi kilometri. Pe plan social, te bucuri de popularitate, dar ai unele reţineri. Sau ar fi înţelept să le ai pentru că te pasc riscuri.

Balanţă

Ziua de astăzi ar putea veni la pachet cu un deznodământ favorabil în privinţa unor chestiuni succesorale complicate care trenau de multă vreme. Dacă ai fost implicat(ă) într-un litigiu cu privire la un teren sau un spaţiu de locuit, s-ar putea să apară indicii clare că acţiunea se va concluziona în favoarea ta. De la fel de mult succes se bucură şi nativii(ele) care căutau să închirieze/ cumpere sau să înstrăineze un apartament sau o casă. Pe plan profesional, lucrurile evoluează bine, dar se întrevăd şi provocări la orizont. Nu alimenta eventualele tensiuni între tine şi superiori dacă acestea apar.

Scorpion

Îţi găseşti în sfârşit curajul astăzi să pui în discuţie cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri unele subiecte pe care le-aţi tot evitat în ultima vreme. Te-ai aştepta ca acestea să vă aducă la un conflict, dar spre surprinderea voastră, s-ar putea să ajungeţi mai repede decât v-aţi aşteptat la un consens. Ştii să asculţi şi ţii cont de părerea celui drag sau a asociatului, fără a se stârni tensiuni sau a stărui prea mult asupra diferenţelor de viziune între voi. De asemenea, acesta este un moment bun să pui bazele unor colaborări profesionale sau să atragi clienţi noi.

Săgetător

Se prefigurează astăzi şanse sporit de câştig, cel mai probabil de pe urma unor activităţi pe care le derulezi extraprofesional. Ţine însă cont de faptul că s-ar putea ca obiceiurile tale de consum să se schimbe şi ele. Desigur, pe fondul acesta, îţi permiţi unele achiziţii care nu figurează pe lista de cumpărături, dar s-ar putea să nu-ţi dai seama când ar fi cazul să te opreşti. Înainte de a merge la cumpărături, este important să-ţi setezi unele limite clare. Altfel, s-ar putea ca o bună parte din suplimentele cu care te-ai ales astăzi să dispară fără să-ţi dai seama.

Capricorn

Se anunţă astăzi o zi extrem de favorabilă pentru tine pe plan sentimental, indiferent dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie consacrată, ai pus de curând bazele unui cuplu sau te afli încă în căutarea sufletului pereche. Astrele te sprijină în toate demersurile care vizează reaprinderea scânteii între tine şi partener sau descoperirea curajului necesar abordării unei persoane care ţi-a stârnit interesul. Permite-ţi să fii spontan(ă), dă dovadă de creativitate şi surprinde persoana dragă într-un fel sau altul. Orice vei alege să faci, va avea sorţi de izbândă şi-şi va pune pozitiv amprenta asupra atmosferei din acest plan. Trebuie doar să îndrăzneşti.

Vărsător

S-ar putea ca astăzi să ajungi la finalul unor încercări la care ai fost supus(ă) pe plan familial. Sau poate ai fost extrem de implicat(ă) într-o problemă cu care s-a confruntat o rudă apropiată şi observi în sfârşit că eforturile tale nu au fost în zadar. Apar indicii clare că situaţia evoluează în direcţia bună şi că ajungi încetul cu încetul la liman. Dacă grijile şi-au pus amprenta asupra sănătăţii tale, s-ar putea să observi o ameliorare şi pe acest plan. Cu toate acestea, nu este încă momentul să pui presiuni suplimentare pe tine. Caută să-ţi consolidezi starea de bine.

Peşti

Se întrevede o zi mai mult decât potrivită pentru a te concentra pe iniţiative pe termen lung, proiecte de grup şi planuri de viitor. Întâlneşti persoane cu care ai putea colabora extrem de bine în acest sens şi te bucuri de sprijin material sau moral din partea unor persoane care îţi împărtăşesc viziunea şi idealurile. De asemenea, se animă atmosfera pe plan sentimental, semn că relaţia de cuplu iese din inerţie şi se reproziţionează pe o curbă ascendentă. Tot acest dinamism care curprinde cele două domenii de viaţă poate părea copleşitor la început, dar îi vei face faţă cu brio.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici