Hossu: Mitingul de astăzi este dovada nemulţumirilor şi a gradului de mafie la care s-a ajuns

Preşedintele Cartel Alfa, Bogdan Hossu, a declarat, în faţa miilor de protestatari adunaţi miercuri, în faţa sediului Guvernului, că mitingul este dovada nemulţumirilor cumulate şi a gradului de mafie la care s-a ajuns.

104 afișări
Imaginea articolului Hossu: Mitingul de astăzi este dovada nemulţumirilor şi a gradului de mafie la care s-a ajuns

Hossu: Mitingul de astăzi este dovada nemulţumirilor şi a gradului de mafie la care s-a ajuns (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

"Spune un nu hotărât. Nu acestor guvernanţi", a spus Hossu.

El a afirmat că după ce guvernanţii nu au vrut sa vorbească cu sindicaliştii, acum au anunţta "marea realizare": scăderea salariilor şi a pensiilor, anularea tichetelor de masă, a ajutorului de şomaj şi de asistenţă socială.

"Ne-au cerut să fim solidari cu ei. Să fie ei solidari cu noi şi să-şi dea demisia", a spus Bogdan Hossu, generând fluierături ale manifestanţilor.

În opinia lui Hossu, cea mai bună soluţie la criza actuală este demisia Guvernului.

"Dacă vor să ne dea o alăt soluţie, să înceapă cu schimbarea actualului Guvern. E cea mai bună soluţie!", a susţinut liderul cartel Alfa.

Manifestanţii strigă "Jos Guvernul, Jos Băsescu".

Sindicaliştii de la Automobile Dacia având tobe mari legate de gât s-au postat în faţa tribunei şi acompaniază mulţimea, bătând.

Liderul BNS, Dumitru Costin, a făcut apel la declanşarea grevei generale, propunere aclamată de toţi participanţii din Piaţa Victoriei.

În mulţime se află şi deputatul PSD de Constanţa Matei Brătianu, fost lider sindical.

Potrivit sindicaliştilor, peste 40.000 de manifestanţi sunt în Piaţa Victoriei, în timp ce Jandarmeria afirmă că sunt doar aproape 20.000.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici