Hunedoara: O femeie însărcinată şi soţul său, la spital după ce au căzut în gol cu liftul

Două persoane, printre care o femeie însărcinată în luna a cincea, au ajuns la spital, luni seara, după ce au căzut în gol cu litftul două etaje, incidentul producându-se într-un bloc din municipiul Hunedoara.

21 afișări
Imaginea articolului Hunedoara: O femeie însărcinată şi soţul său, la spital după ce au căzut în gol cu liftul

Hunedoara: O femeie însărcinată şi soţul său, la spital după ce au căzut în gol cu liftul (Imagine: www.protv.ro)

Incidentul a avut loc în jurul orei 22.30, într-un bloc cu nouă etaje de pe strada Mihai Viteazul din municipiul Hunedoara.

"Am urcat în lift cu soţia însărcinată în luna a cincea şi cu socrul meu. Când am apăsat butonul de parter, am simţit cum cădem în gol. Apoi liftul s-a oprit şi o bucată de sticlă s-a desprins de pe tavan şi a căzut peste noi. M-am aruncat peste soţia mea, să o protejez. Cioburile m-au tăiat pe faţă, cap şi pe mâna stângă", a spus Lucian Popescu, unul din locatarii implicaţi în incident.

Cei trei au fost scoşi din lift de către vecini, care au chemat Poliţia şi Ambulanţa.

Femeia însărcinată şi soţul său au fost transportaţi la Spitalul "Dr. Alexandru Simionescu" din Hunedoara. Bărbatul a fost pansat, nefiind necesară spitalizarea sa, însă femeia a fost internată. Medicii spun că bebeluşul nu va avea de suferit, însă au preferat să o mai ţină pe femeie sub supraveghere timp de câteva zile.

Singurul care nu a fost rănit este tatăl tinerei însărcinate, care s-a ales cu o sperietură groaznică.

Poliţia a sigilat liftul, care urmează să fie supus une expertize tehnice, mai ales că locatarii blocului povestesc că un incident similar s-a întâmplat în urmă cu două zile, însă atunci nu a fost nimeni rănit.

Familia tinerei însărcinate spune că va da în judecată firma care se ocupă de întreţinerea lifturilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici