Ialomiţa: Doi morţi şi doi răniţi, într-un accident pe DN 2

Două persoane au murit, iar alte două au fost rănite, luni, într-un accident rutier petrecut pe DN 2, la ieşirea din Urziceni spre Bucureşti, în care au fost implicate cinci maşini.

114 afișări
Imaginea articolului Ialomiţa: Doi morţi şi doi răniţi, într-un accident pe DN 2

Ialomiţa: Doi morţi şi doi răniţi, într-un accident pe DN 2

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa, inspectorul Daniela Salahoru, carambolul a fost provocat iniţial de două autoturisme care s-au ciocnit frontal din cauze rămase deocamdată necunoscute, iar din impact maşinile au ricoşat avariind uşor alte trei autovehicule.

"Din primele informaţii, accidentul s-a soldat cu doi morţi şi doi răniţi, persoanele rănite fiind transportate la Spitalul orăşănesc din Urziceni, iar decedaţii la morga aceluiaşi spital pentru efectuarea necropsiei", a declarat inspectorul Daniela Salahoru, purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomiţa.

Potrivit sursei citate, circulaţia pe DN 2 a fost blocată aproximativ o oră, până maşinile implicate în accident au fost scoase de pe carosabil, iar poliţiştii au făcut măsurătorile pentru a stabili cum şi din ce cauze s-a petrecut accidentul.

La ora transmiterii ştirii, traficul rutier pe DN 2, la ieşirea din oraşul Urziceni spre Bucureşti fusese reluat, poliţiştii continuând cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc carambolul.

Cu o zi în urmă, pe DN 2, între localităţile Lilieci, din judeţul Ialomiţa, şi Şindriliţa, din judeţul Ilfov, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme - un taximetru, un Logan şi o Dacie Papuc, în urma căruia şi-au pierdut viaţa cinci persoane, iar alte patru au fost rănite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici