Ialomiţa: Şoferul unei ambulanţe, bătut de soţul şi rudele pacientei pe care venise să o preia

Şoferul unei ambulanţe care venise să preia o femeie dintr-o comună din judeţul Ialomiţa a fost bătut de soţul pacientei şi de rude ale acestuia, conducătorul auto încercând să se adăpostească într-o casă, fiind însă urmărit de agresori şi atacat cu bâtele.

2010 afișări
Imaginea articolului Ialomiţa: Şoferul unei ambulanţe, bătut de soţul şi rudele pacientei pe care venise să o preia

Ialomiţa: Şoferul unei ambulanţe, bătut de soţul şi rudele pacientei pe care venise să o preia (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa, şoferul a declarat că bărbatul a devenit violent în momentul în care asistenta de pe ambulanţă i-a spus să închidă uşa pentru că se face frig înăuntru.

Ulterior, asistenta s-a blocat în ambulanţă şi a sunat la 112, solicitând intervenţia oamenilor legii.

De asemenea, şoferul a spus că a încercat să se adăpostească de agresori într-o casă, însă aceştia l-au urmărit şi l-au bătut cu pumnii şi cu bâtele.

"A fost un coşmar pentru mine, ce să vă mai spun. M-am trezit cu bărbatul femeii şi cu rudele lui că devin agresivi şi violenţi. Ei au sărit pe mine şi m-au bătut. Apoi am încercat să mă adăpostesc de ei şi am fugit într-o casă vecină, unde au spart geamurile şi uşa. M-au bătut cu pumnii şi cu bâtele, iar la un moment dat am reuşit să scap de ei", a declarat şoferul ambulanţei.

Proprietarii locuinţei unde au intrat agresorii spun că aceştia au spart geamurile şi au deteriorat parţial tâmplăria PVC, folosind furci, săbii şi topoare.

La faţa locului au venit lucrătorii Secţiei de Poliţie nr 3 Stelnica care au aplanat conflictul. Poliţiştii au identificat grupul de agresori, format din 11 persoane cu vârste cuprinse între 15 şi 39 de ani.

"S-a intervenit prompt de către poliţişti. Persoanele în cauză au fost duse la audieri, întocmindu-se dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri, lovire şi alte violenţe, distrugere şi violare de domiciliu. Cercetările sunt în curs de desfăşurare", a declarat inspector Ştefan Mihăila de la Poliţia Judeţeană Ialomiţa.

Ulterior, şoferul ambulanţei a transportat-o pe femeie la spital, fiind şi el investigat de medici, care au decis că leziunile suferite de acesta nu necesită internarea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici