Ialomiţa: Un copil a murit după ce a fost lovit de fulger în timp ce se afla pe un câmp

Un băiat în vârstă de 13 ani din judeţul Ialomiţa a murit, marţi, după ce a fost lovit de un fulger în timp ce se afla pe un câmp, echipajele medicale care au ajuns cu greutate la faţa locului din cauza noroiului încercând să îl resusciteze, însă fără rezultat.

356 afișări
Imaginea articolului Ialomiţa: Un copil a murit după ce a fost lovit de fulger în timp ce se afla pe un câmp

Ialomiţa: Un copil a murit după ce a fost lovit de fulger în timp ce se afla pe un câmp (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa, un băiat în vârstă de 13 ani a murit după ce a fost lovit de un fulger în apropierea localităţii Bărcăneşti.

Băiatul se afla pe câmp, la aproximativ trei kilometri de localitate, când a început o furtună, iar un fulger l-a doborât la pământ.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD, însă autospeciala nu a putut ajunge până la băiat din cauza noroiului, astfel încât paramedicii au fost nevoiţi să meargă pe jos câteva sute de metri.

Cadrele medicale SMURD şi cele de la Serviciul de Ambulanţă Ialomiţa, care au intervenit, de asemenea, la acest caz, au încercat timp de 40 de minute manevre de resuscitare, însă fără rezultat, în cele din urmă fiind declarat decesul copilului.

Potrivit poliţiştilor, băiatul lovit de fulger este fiul văcarului din sat. Poliţia a deschis o anchetă pentru moarte suspectă în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici