Iaşi: Adolescent de 14 ani, ucis cu mai multe lovituri de topor de un bărbat care îl abuzase sexual

Un adolescent în vârstă de 14 ani din Iaşi a fost omorât de un bărbat, cu mai multe lovituri de topor, vecinii celor doi afirmând că agresorul se temea că băiatul îl va reclama la Poliţie pentru abuzurile sexuale repetate comise împotriva sa.

262 afișări
Imaginea articolului Iaşi: Adolescent de 14 ani, ucis cu mai multe lovituri de topor de un bărbat care îl abuzase sexual

Iaşi: Adolescent de 14 ani, ucis cu mai multe lovituri de topor de un bărbat care îl abuzase sexual (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Crima s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, într-o casă din cartierul ieşean Galata, unde cei doi locuiau.

"Puţin după miezul nopţii am fost sesizaţi că un copil de 14 ani a fost omorât după ce un bărbat i-a aplicat mai multe lovituri de topor în zona capului. Se fac cercetări pentru a stabili motivul crimei şi împrejurările în care s-a produs aceasta", a declarat luni subcomisarul Mădălin Ţăranu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei judeţului Iaşi.

Vecinii celor doi susţin că bărbatul se temea să nu fie reclamat la Poliţie după ce minorul îl ameninţase că va mărturisi că acesta îl obliga să întreţină relaţii sexuale cu el.

Copilul şi agresorul lucrau împreună la o firmă de servicii funerare, părinţii adolescentului fiind plecaţi la muncă în străinătate.

Agresorul, în vârstă de 33 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie dus la instanţă cu propunerea arestării preventive pentru 29 de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici