Iaşi: Doi copii de patru şi şase ani, în spital după ce au consumat substanţe interzise

Doi copii de patru şi şase ani sunt internaţi în Spitalul de Copii "Sfânta Maria" din Iaşi, după ce au consumat substanţe interzise, Direcţia pentru Protecţia Copilului declanşând o anchetă în acest caz.

660 afișări
Imaginea articolului Iaşi: Doi copii de patru şi şase ani, în spital după ce au consumat substanţe interzise

Spital (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Cei doi copii din localitatea ieşeană Podu Iloaiei au fost aduşi la spital după ce au început să se simtă rău, medicii afirmând că analizele toxicologice au arătat prezenţa unor substanţe interzise specifice drogurilor.

"Pacientul în vârstă de patru ani a fost adus în stare mai gravă. Avea convulsii şi vărsături. Copilul mai mare avea doar o stare asemănătoare cu cea de ebrietate. Analizele toxicologice au arătat consumul de metamfetamine şi opioizi", a declarat, marţi, presei medicul Maricel Burlacu, purtătorul de cuvânt al Spitalului "Sfânta Maria" din Iaşi.

Cei doi copii se află internaţi în secţia de toxicologie, urmând să mai rămână câteva zile în spital.

Părinţii copiilor au spus medicilor că este posibil ca micuţii să fi consumat o plantă găsită în curte.

Conducerea Direcţiei pentru Protecţia Copilului din Iaşi a anunţat declanşarea unei anchete în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici