Iaşi: Doi fraţi în vârstă de 70 şi 72 de ani, găsiţi morţi, având leziuni pe tot corpul

Doi fraţi în vârstă de 70 ani şi 72 de ani, dintr-o comună ieşeană, au fost găsiţi morţi, vineri, în curtea casei în care locuiau, cu multiple lovituri pe corp şi plini de sânge, cel care i-a descoperit fiind preotul satului.

174 afișări

Bătrânii, originari din localitatea ieşeană Scobinţi, au fost găsiţi morţi de către preotul satului, care trecuse vineri pe la ei pentru a strânge bani pentru construcţia unei biserici.

Primele cercetări ale poliţiştilor arată că Mihai şi David Macovei au fost bătuţi, cei doi având numeroase lovituri în diverse zone ale corpului. Totodată, cei doi bărbaţi aveau feţele pline de sânge.

O echipă de poliţişti şi procurori a mers la faţa locului, fiind începute cercetări.

Anchetatorii susţin că există doi suspecţi în acest caz, printre care şi un tânăr de 24 de ani din aceeaşi localitate. Tânărul nu a fost găsit la domiciliu, rudele acestuia spunându-le anchetatorilor că vineri dimineaţă bărbatul a plecat spre Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici