Iaşi: Doi morţi şi trei răniţi, după ce un camion a lovit un autoturism - VIDEO

Două persoane, între care un preot din Iaşi, au murit, iar alte trei au fost rănite, în urma unui accident petrecut, sâmbătă seară, în apropierea municipiului Paşcani, după ce un camion plin cu balast a intrat pe contrasens şi a lovit un autoturism.

109 afișări
Imaginea articolului Iaşi: Doi morţi şi trei răniţi, după ce un camion a lovit un autoturism - VIDEO

Iaşi: Doi morţi şi trei răniţi, după ce un camion a lovit un autoturism - VIDEO

Accidentul s-a petrecut în zona Codrii Paşcanilor, la câţiva kilometri de municipiul Paşcani, pe drumul E 85, într-o zonă cu multe curbe periculoase. Potrivit poliţiştilor, un autocamion încărcat cu balast a pătruns pe contrasens şi a lovit în plin un autoturism cu număr de Suceava, care se îndrepta spre Paşcani.

În urma impactului, doi dintre pasagerii autoturismului, printre care şi preotul Vasile Sandu din Iaşi, aflat la volan, au murit. Soţia preotului, care se afla în dreapta şoferului, a fost rănită grav, fiind transportată la spitalul din Paşcani.

Alte două persoane aflate în autoturism au fost, de asemenea, rănite grav, fiind duse la spital.

Cei cinci pasageri se deplasau către Paşcani, unde duminică urmau să participe la slujba de sfinţire a bisericii de stil vechi, Înălţarea Domnului.

Şoferul şi pasagerul din cabina camionului au fost răniţi uşor.

Video Stirileprotv.ro

La faţa locului, au sosit trei echipaje ale Ambulanţei şi un echipaj SMURD. Autoturismul a fost distrus în proporţie de peste 80 la sută.

Circulaţia în zonă a fost blocată timp de mai multe ore, pe ambele sensuri.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici