Iaşi: Femeie în comă după ce a făcut o intervenţie pentru mărirea sânilor la o clinică privată

O femeie în vârstă de 30 de ani este internată în comă la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi, fiind adusă de la o clinică privată din oraş, unde a fost supusă joi seară unei intervenţii chirurgicale pentru mărirea sânilor. După operaţie a intrat în stop cardio-respirator, fiind necesară resuscitarea acesteia.

1565 afișări
Imaginea articolului Iaşi: Femeie în comă după ce a făcut o intervenţie pentru mărirea sânilor la o clinică privată

Iaşi: Femeie în comă după ce a făcut o intervenţie pentru mărirea sânilor la o clinică privată (Imagine: Shutterstock)

Ulterior, ea a fost transferată, în comă, la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi.

"Nu se ştie deocamdată ce s-a întâmplat şi care sunt cauzele care au dus la agravarea stării de sănătătate a femeii. A primit îngrijiri din partea medicului de la clinica respectivă. Ea a fost adusă cu ambulanţa la noi. Vom vedea în urma investigaţiilor dacă există şi alte elemente de gravitate. Pot fi şi cauze neurologice, dar şi de altă natură", a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Spitalului "Sfântul Spiridon" din Iaşi, Diana Cimpoeşu.

Ea a spus că nu poate preciza dacă înrăutăţirea stării de sănătate a femeii este cauzată exclusiv de intervenţia chirurgicală la care a fost supusă.

"Vom solicita fişa de observaţie a pacientei de la clinica unde a fost tratată", a adăugat Cimpoeşu.

Potrivit medicilor, pronosticul în acest caz este unul rezervat.

Femeia, în vârstă de 30 de ani, a fost operată la Clinica Omini din Iaşi şi este la a treia intervenţie de acest gen.

Medicul Lucian Popa, cel care a făcut intervenţia chirurgicală, susţine că operaţia a decurs fără probleme.

"A fost o intervenţie de corectare a implanturilor puse. Pacienta a fost supravegheată pe timpul nopţii şi nu a fost semnalată nicio problemă Au survenit complicaţii în această dimineaţă (vineri dimineaţă - n.r.), iar din acest motiv am anunţat ambulanţa", a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX medicul Lucian Popa.

El susţine că este posibil ca femeia să nu fi respectat indicaţiile post-operatorii, după intervenţiile anterioare de mărire a sânilor.

Medicul Popa afirmă că imediat după implant se recomandă evitarea sarcinii, lucru care nu a fost respectat de către pacientă.

El a mai spus că primele două intervenţii au decurs fără probleme.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului "Sfântul Spiridon" din Iaşi, unde este internată acum femeia, aceasta este însărcinată şi are şase copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici