Iaşi: Italian împuşcat în cap, la Spitalul de Neurochirurgie. Prima ipoteză, tentativa de sinucidere

Un italian de 52 de ani a fost transportat, joi, în stare critică, la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, împuşcat în cap, prima ipoteză a poliţiştilor fiind tentativa de sinucidere, în urma unei discuţii contradictorii cu concubina sa.

111 afișări
Imaginea articolului Iaşi: Italian împuşcat în cap, la Spitalul de Neurochirurgie. Prima ipoteză, tentativa de sinucidere

Iaşi: Italian împuşcat în cap, la Spitalul de Neurochirurgie. Prima ipoteză, tentativa de sinucidere (Imagine: Shutterstock)

Potrivit poliţiştilor, în dimineaţa de joi, un cetăţean italian de 52 de ani s-ar fi împuşcat cu o armă letală în zona tâmplei, fiind transportat de Serviciul Judeţean de Ambulanţă Iaşi direct la Spitalul de Neurochirurgie, în stare critică.

"SMURD era plecat la o intervenţie pentru un şoc hemoragic autoînjunghiat la Paşcani, astfel că pacientul a fost preluat de Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi transportat la Spitalul de Neurochirurgie", a declarat, joi, pentru corespondentul MEDIAFAX prof.dr. Diana Cimpoeşu, medic şef UPU-SMURD.

Din primele cercetări ale Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi a reieşit că ar fi vorba despre o tentativă de sinucidere, după o discuţie în contradictoriu cu concubina sa.

"Este vorba despre un bărbat de 52 de ani, un cetăţean italian, despre care poliţiştii au stabilit, în primă fază, că în urma unei discuţii în contradictoriu cu concubina sa a folosit o armă letală şi s-ar fi împuşcat în zona tâmplei, iar apoi a fost dus inconştient la spital. Nu excludem tentativa de suicid, dar explorăm toate celelalte posibilităţi", a declarat, joi, pentru corespondentul MEDIAFAX, Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

Potrivit sursei citate, pe numele persoanei care a folosit arma s-a întocmit dosar penal pentru uz de armă fără drept şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici