IDEI de succes. O tânără preia business-ul de decoraţiuni al părinţilor cu o cifră de afaceri de 150.000 euro

O tânără în vârstă de 24 de ani din Baia Mare s-a întors în România, după ce a lucrat o perioadă în străinătate, pentru a prelua afacerea de familie de decoraţiuni şi cadouri. Cifra de afaceri s-a ridicat la 150.000 de euro.

1601 afișări
Imaginea articolului IDEI de succes. O tânără preia business-ul de decoraţiuni al părinţilor cu o cifră de afaceri de 150.000 euro

O tânără preia business-ul de decoraţiuni al părinţilor cu o cifră de afaceri de 150.000 euro

Părinţii Biancăi Pop au deschis un magazin Ambiance Deco în Baia Mare şi au decis să predea afacerea fiicei lor, pentru a o dezvolta, primul pas fiind deschiderea unui nou magazin în Cluj-Napoca.

”Anul trecut am deschis un magazin de decoraţiuni şi cadouri în Baia Mare, iar în acest an am deschis unul şi la Cluj-Napoca, în urma experienţei mele căpătate în Franţa. Antreprenoriatul este, pentru mine, o provocare, căreia îi voi face faţă. Am experienţă de lucru şi de adaptare la mediul din Franţa unde am lucrat în domeniul HoReCa, dar am decis să mă întorc, considerând că pot dezvolta o afacere şi în România şi a duce mai departe business-ul părinţilor. Preiau afacerea, părinţii o lasă pe mâna mea, au încredere şi sunt convinsă că ideile cu care am venit din străinătate se pliază foarte bine la piaţa din România”, a declarat Bianca Pop corespondentului MEDIAFAX.

Decoraţiunile şi cadourile provin în totalitate din import, din Franţa, Italia, Germania, Polonia, Grecia, fiind vorba despre obiecte de îngrijire corporală, făcute din plante, parfumuri de lenjerie, de camere, statuete, ceasuri, cutiuţe de bijuterii, tablouri, vaze, rame foto, piese mici de mobilier.

Tânăra antreprenoare are 24 de ani şi a absolvit Facultatea de Business din cadrul Universităţii ”Babeş-Bolyai” (UBB) Cluj-Napoca, profilul Administrarea afacerilor, în limba engleză, după care a obţinut o diplomă de master la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor în Managementul dezvoltării afacerilor.

Cifra de afaceri pe anul trecut a firmei familiei Pop se ridică la 150.000 de euro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici