Identitatea celor trei tineri din Caracal, aflaţi printre românii morţi în accidentul din Olanda, dezvăluită / Rudele acestora, în stare de şoc şi revoltă: A fost destinul lor să moară împreună

Trei tineri din municipiul Caracal se numără printre victimele accidentului produs în apropierea localităţii olandeze Helmond, microbuzul în care se aflau aceştia lovind frontal un autocamion.

6299 afișări
Imaginea articolului Identitatea celor trei tineri din Caracal, aflaţi printre românii morţi în accidentul din Olanda, dezvăluită / Rudele acestora, în stare de şoc şi revoltă: A fost destinul lor să moară împreună

Trei tineri din Caracal, din aceeaşi familie, printre românii morţi în accidentul din Olanda

Primarul din Caracal, Liviu Radu, a declarat că este vorba despre cei doi copii ai familiei Zâmbrea, un tânăr, o tânără şi de soţul acesteia din urmă. În accident a fost rănită şi soţia tânărului.

”Este o tragedie pentru că din această familie Zâmbrea au murit băiatul, în vârstă de 24 ani şi fata în vârstă de 26 de ani, soţul acesteia, iar soţia băiatului este grav rănită. Toţi provin din Caracal. Am trimis la familie un reprezentant, dar mi-au transmis că cei de la ambasadă şi statul olandez se vor ocupa de înmormântare şi de repatriere. Noi ne-am manifestat deschiderea în continuare pentru a-i ajuta, dacă au nevoie de ceva”, a declarat Liviu Radu.

El a adăugat că tinerii caracaleni nu plecaseră de multă vreme în stăinătate.

”Nu lucrau chiar de multă vreme în străinătate. Plecaseră şi ei să facă un ban, aşa cum fac toţi din ţara asta. Se întâmplă astfel de tragedii şi îmi pare rău că nu se găsesc soluţii pentru tinerii noştri”, a adăugat Radu.

Cosmin Zîmbrea, Adina Soreanu şi Aurel Soreanu sunt tinerii care şi-au pierdut viaţa în accident. În urma acestuia, un copil în vârstă de nici trei ani a rămas fără ambii părinţi, Adina şi Aurel Soreanu.

Cinci cetăţeni români au murit, iar alţi trei au fost răniţi în Olanda, după ce microbuzul în care se aflau s-a lovit frontal cu un camion, potrivit unor surse din cadrul serviciilor de intervenţie citate de presa olandeză.

Microbuzul în care se aflau românii s-a lovit frontal luni cu un camion, pe Drumul naţional N270, în apropierea localităţii olandeze Helmond. În microbuz erau opt cetăţeni români, angajaţi ai companiei olandeze Van Rooi.

Rudele tinerilor morţi în Olanda, în stare de şoc şi revoltă: A fost destinul lor să moară împreună

Rudele tinerilor morţi în accidentul din Olanda au primit cu durere teribila veste şi nu le vine să creadă că cei trei tineri, plecaţi în străinătate să-şi clădească un viitor mai bun, se vor întoarce în sicrie.

Cosmin, sora acestuia, Adina şi soţul fetei, Aurel, lucrau pentru firma Van Rooi Meat, din Olanda, şi luni se întorceau spre oraşul german Goch, unde locuiau, după ce ieşiseră din tură.

Alături de cei trei se afla şi logodnica lui Cosmin, Andreea, rănită grav în acelaşi accident, dar şi alţi colegi de muncă.

Nicolae Zîmbreanu, bunicul celor doi fraţi, a povestit că Adina a plecat împreună cu soţul să muncească în străinătate pentru a putea să îşi cumpere o locuinţă unde să stea împreună cu copilaşul lor de doar doi ani.

Cosmin urma să se căsătorească în luna august cu iubita lui.

”În urma accidentului din Olanda a murit nepoata mea, nepotul meu, dar şi soţul Adinei. Nu mi-a venit să cred când m-a sunat băiatul meu şi mi-a spus. Nepotul meu se pregătea de nuntă, iar nepoata visa să îşi cumpere o casă. Aşa a fost destinul lor să moară împreună. Erau doi copii cuminţi care au plecat de mici de acasă să îşi poate face un viitor. Acum ne pregătim de înmormântare, iar eu nu pot să cred că ei nu mai sunt şi că au murit”, a povestit Nicolae Zîmbrean.

Rudele victimelor sunt revoltate de faptul că tinerii au fost nevoiţi să plece în străinătate în căutarea unui viitor mai bun.

”M-a sunat fratele şi mi-a spus doar atât: ţi-au murit nepoţii. Nu mi-a venit să cred şi l-am sunat din nou pe fratele meu după un timp, dar din păcate era adevărat. Nepoţii mei au plecat în Olanda cu familia să îşi facă un viitor mai bun. Aşa a fost soarta lor să moară împreună, dar nu este corect. Ea avea 24 de ani şi el 27 de ani şi erau doi copii cuminţi şi muncitori. Nepoata mea avea un băieţel de doi ani, iar acum a rămas orfan de ambii părinţi. În accidentul din Olanda a murit şi soţul Adinei, iar iubita lui Cosmin am auzit că a scăpat cu viaţă”, a declarat unchiul celor doi fraţi morţi în accidentul din Olanda.

Adina şi Aurel Soreanu lasă în urmă un copil care în această vară va împlini trei ani.

”Adina şi Aurel erau împreună de 11 ani şi se iubeau foarte mult şi au murit împreună. Fratele meu era fericit că avea un loc de muncă stabil şi că putea să strângă bani să îşi cumpere o casă. Avea un un băieţel de doi ani şi era lumina ochilor lor, iar acum a rămas fără părinţi. Munceau în Olanda la un abator şi erau foarte fericiţi. Noi nu ştim decât că a avut loc un accident, iar Adina, soţul ei, dar şi fratele fetei au murit. Este o adevărată tragedie şi suntem în stare de şoc”, a declarat sora lui Aurel Soreanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici