IGPR: Organizaţii sindicale folosesc accidentul din Brăila pentru a-şi face imagine/ "Maşina era din 2018 şi avea revizia făcută în luna mai"

IGPR precizează că maşina în care erau cei doi poliţişti morţi în urma accidentului din Brăila era din 2018 şi avea revizia făcută în luna mai: „Este regretabil că unii reprezentanţi ai organizaţiilor sindicale aleg să folosească astfel de tragedii pentru a-şi face imagine”.

2249 afișări
Imaginea articolului IGPR: Organizaţii sindicale folosesc accidentul din Brăila pentru a-şi face imagine/ "Maşina era din 2018 şi avea revizia făcută în luna mai"

IGPR: Organizaţii sindicale folosesc accidentul din Brăila pentru a-şi face imagine/ "Maşina era din 2018 şi avea revizia făcută în luna mai"

Poliţia precizează că cei doi agenţi erau în serviciul de patrulare cu o maşină Dacia Logan din 2018, inscripţionată şi dotată cu rampă de avertizare optico - acustică.

Maşina avea revizia făcută în luna mai 2020, la reprezentanţa producătorului din Brăila, iar inspecţia tehnică periodică era valabilă până în luna octombrie 2021.

La data producerii accidentului, autoturismul avea un rulaj de aproximativ 64.000 de Km.

„Expertiza tehnică, precum şi celelalte probe administrate în cadrul dosarului penal, vor stabili cauzele accidentului rutier. Considerăm că este prematur ca unele persoane să-şi exprime opiniile vis-a-vis de modul în care acesta s-a produs, mai ales dacă nu cunosc toate datele din anchetă. Este regretabil că unii reprezentanţi ai organizaţiilor sindicale aleg să folosească astfel de tragedii pentru a-şi face imagine, nefiind informaţi corect şi propagând în spaţiul public date eronate, de natură a denigra instituţia”, transmite IGPR.

Doi poliţişti din Brăila au murit marţi seară într-un accident rutier produs în Ianca, Brăila. Maşina în care se aflau cei doi a lovit un copac şi a luat foc.

După accident, sindicatul Europol a transmis că cei doi agenţi se aflau la datorie, în serviciul de patrulare, pe raza localităţii Şuteşti: „Din primele informaţii, colegul nostru a pierdut controlul <autospecialei>, acele sicrie pe roţi de care vă aminteam într-un articol anterior şi s-a izbit de un copac, după care maşina a luat foc”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici