IGSU: Şase judeţe şi Capitala, afectate de vremea rea. Unde sunt probleme legate de alimentarea cu energie electrică

Ploile din ultimele ore au afectat şase judeţe şi Capitala, anunţă IGSU. Probleme în ce priveşte alimentarea cu energie electrică au fost sesizate în două localităţi din judeţul Mehedinţi.

1838 afișări
Imaginea articolului IGSU: Şase judeţe şi Capitala, afectate de vremea rea. Unde sunt probleme legate de alimentarea cu energie electrică

IGSU: Şase judeţe şi Capitala, afectate de vremea rea. Unde sunt probleme legate de alimentarea cu energie electrică

Potrivit sursei citate, din cauza ploilor puternice, în judeţul Argeş un copac a căzut pe carosabil, în localitatea Morăreşti.

În localitatea Budeşti din judeţul Călăraşi, patru curţi au fost inundate, iar în localitatea Potlogi din Dâmboviţa, una. 

În judeţul Prahova, un beci a fost inundat în localitatea Mâneciu Ungureni, iar în Ilfov s-a adunat apă pe DN1, pe raza localităţii Otopeni.

În Bucureşti, un subsol a fost inundat.

În ce priveşte alimentarea cu energie electrică, au fost sesizate avarii în localităţile Bistriţa şi Orşova, din judeţul Mehedinţi.

La ora transmiterii acestei ştiri, nu sunt semnalate situaţii care să pună în pericol viaţa persoanelor sau care să impună măsuri preventive de evacuare, arată IGSU.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis două avertizări meteo de ploi şi ninsori pentru acest sfârşit de săptămână. Cele mai afectate judeţe sunt cele din sud şi sud-est, iar la munte ninsoarea va fi viscolită. Şi în Capitală vor fi ploi abundente.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici