Ilfov: O femeie a fost rănită într-un accident produs de o maşină a Ambasadei SUA

O femeie a fost rănită, marţi seara, de o maşină a Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucureşti. Accidentul s-a produs în zona Pipera - Voluntari, judeţul Ilfov.

349 afișări
Imaginea articolului Ilfov: O femeie a fost rănită într-un accident produs de o maşină a Ambasadei SUA

Ilfov: O femeie a fost rănită într-un accident produs de o maşină a Ambasadei SUA

Surse din anchetă au declarat pentru MEDIAFAX că accidentul s-a produs în judeţul Ilfov, zona Pipera - Voluntari.

Primele indicii sunt că victima se afla pe trecerea de pietoni.

Aceleaşi surse susţin că maşina Ambasadei SUA era condusă de o femeie.

Mai multe echipaje sunt la faţa locului şi se fac verificări pentru stabilirea cauzelor exacte ale accidentului.

Comunicat Poliţia Ilfov:

„La data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 16:20, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier, pe bulevardul Pipera din Voluntari, soldat cu rănirea unui pieton.

La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii oraşului Voluntari şi ai Serviciului Rutier Ilfov, pentru efectuarea cercetărilor.

De asemenea, la locul producerii accidentului s-a deplasat un echipaj medical, care a transportat victima, respectiv o femeie, în vârstă de 42 de ani, la o unitate spitalicească, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto, respectiv o femeie, de 32 de ani, a fost testată cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

În prezent, poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov efectuează cercetări, pentru stabilirea situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici