Ilfov: Un glonţ tras de poliţişti spre maşina unui suspect a ricoşat în parbrizul altui autoturism

Un glonţ tras de poliţişti spre o maşină condusă de un bărbat care refuzase să oprească la semnalele agenţilor a ricoşat în parbrizul unui alt automobil, fără ca şoferul acestuia să fie rănit, informează,vineri, oficiali din Poliţia Ilfov.

159 afișări
Imaginea articolului Ilfov: Un glonţ tras de poliţişti spre maşina unui suspect a ricoşat în parbrizul altui autoturism

Ilfov: Un glonţ tras de poliţişti spre maşina unui suspect a ricoşat în parbrizul altui autoturism (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov, Claudia Burada, incidentul a avut loc vineri, în jurul orei 14.00, când poliţiştii din Brăneşti au făcut semn să tragă pe dreapta şoferului unui autoturism despre care existau informaţii că nu are permis de conducere. Pentru că acesta nu a oprit, anchetatorii au pornit în urmărirea maşinii, iar la un moment dat au tras trei focuri de armă în direcţia pneurilor.

Unul dintre gloanţe a ricoşat din asfalt şi a lovit parbrizul unei alte maşini, fără ca şoferul să fie rănit.

"S-a deschis o anchetă, iar şoferul al cărui autoturism a fost atins de glonţ a fost audiat în calitate de martor şi a primit o dovadă, pentru a putea să-şi repare maşina", a spus Claudia Burada.

Autoturismul urmărit a fost găsit parcat în faţa casei bărbatului suspectat că a condus fără permis şi a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici