Iliescu: PSD trebuie să fie mai incisiv în apărarea pensionarilor

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat vineri după ce s-a întâlnit cu reprezentanţii organizaţiilor de pensionari ai partidului, că social-democraţii ar trebui să fie mai "incisivi" în apărarea drepturilor acestora.

17 afișări
Imaginea articolului Iliescu: PSD trebuie să fie mai incisiv în apărarea pensionarilor

Iliescu: PSD trebuie să fie mai incisiv în apărarea pensionarilor (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Iliescu a spus că pensionarii social-democraţi au ridicat problema degradării situaţiei economice.

"Oamenii aşteaptă din partea opoziţiei şi a PSD o activitate mai vie faţă de aceste măsuri nesăbuite (ale guvernului - n.r.) şi faţă de degradarea situaţiei economice şi sociale", a adăugat el.

Iliescu a afirmat că, dacă atacul de neconstituţionalitate faţă de Legea pensiilor nu va avea succes, atunci prima măsură după căderea Guvernului ar trebui să fie amendarea legii.

"Trebuie menţinută presiunea permanentă asupra Guvernului. Dacă nu se poate acum, atunci prima măsură la răsturnarea Guvernului trebuie să fie schimbarea legii în favoarea oamenilor. (...) Oamenii simt nevoia ca PSD să fie mai incisiv din anumite puncte de vedere faţă de aceste măsuri nepopulare ale guvernului", a spus el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici