Imagini virale cu iubita lui Liviu Dragnea, pe Insta. Ce a răspuns mama Irinei Tănase la întrebarea „ai fost şocată de relaţia mea?”

În mediul online au apărut imagini cu Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, după ce aceasta a publicat un Instastory alături de mama sa. La scurt timp, înregistrarea video a devenit virală.

11896 afișări

Irina Tănase, iubita fostului lider al PSD Liviu Dragnea, a publicat un story pe contul său oficial de Instagram, în care poate fi văzută alături de mama ei. Tănase îi adresează mai multe întrebări mamei sale, iar femeia răspunde sarcastic şi râde alături de fiica sa. 

Redăm integral convorbirea dintre Irina Tănase şi mama ei:

Tănase: „Mami, ai fost şocată când ai aflat de relaţia mea cu Liviu Dragnea?”

Mama: „O, da..” 

Tănase: „Te rog eu, spune-le oamenilor, cam cât de şocati aţi fost şi cât de supăraţi sunteţi voi?”

Mama: „Am rămas şocată până în ziua de azi.”

Tănase: „Mami, Liviu Dragnea este mai mare de vârstă decât tata?”

Mama: „Cu cel puţin 30 de ani...”

Tănase: „Am înţeles, deci pe mine tata m-a facut în adolescenţă.”

Mama: „Cred că nici nu exista când te-a conceput.”

Tănase: „Voi aţi luat la cunoştinţă de relaţia noastra în 2019?”

Mama: „Ieri.”

Tănase: „Si cum ai reacţionat?”

Mama: „Cum se vede.”

Tănase: „Aaa.. dacă mai aveţi întrebări, mama e deschisă să vă raspundă, staţi liniştiţi.” 

Fostul lider social-democrat Liviu Dragnea este în închisoare din luna mai a anului 2019, după ce a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici