Impact mortal în Giurgiu: Un tânăr a murit după ce a intrat cu maşina într-un cap de pod - FOTO

Un tânăr a murit, duminică seara, după ce a intrat cu maşina într-un cap de pod în localitatea Bulbucata din judeţul Giurgiu.

6877 afișări
Imaginea articolului Impact mortal în Giurgiu: Un tânăr a murit după ce a intrat cu maşina într-un cap de pod - FOTO

Un tânăr a murit după ce a intrat cu maşina într-un cap de pod, în Giurgiu

Potrivit ISU Giurgiu, pompierii au intervenit la un accident rutier produs în localitatea Bulbucata, în care a fost implicată o maşină care a intrat într-un cap de pod.

În urma impactului, şoferul, un tânăr în vârstă de aproximativ 30 de ani, a rămas încarcerat. Pompierii au extras victima aflată în stop cardio-respirator, iar membrii echipajelor medicale au început manevrele de resuscitare, care nu au avut însă succes.

La faţa locului au intervenit o autospecială de stingere cu apă şi spumă cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. În sprijinul acestora a mai ajuns la locul accidentului şi o ambulanţă cu medic de la ISU Bucureşti-Ilfov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici