În Braşov cu un gram de adrenalină poţi merge cu mountainboard-ul

  • Mountainboard-ul este un skateboard cu roţi mai mari, crestate, pentru teren accidentat
  • Alin Lupu din Braşov te invită să îţi iei prietenii şi te duce pe trasee de munte sau prin pădure
  • Echipamentul de închiriat costă 50 de lei, dar trebuie să îl cari tu până la altitudine
  • Trebuie să te dai cu grijă căci poţi atinge 50 de km pe oră cu mountainboard-ul
2104 afișări

Alin Lupu, din Braşov, organizează trasee aparte pe munte. Îţi închiriază mountainboard, cască şi protecţii pentru mâini şi picioare. Echipamentul trebuie să îl cari tu pe drumuri forestiere sau prin pădure, iar la vale vei coborî pe mountainboard. Placa pentru începători atinge 30 de km pe oră, iar cea pentru avansaţi, 50 de km pe oră. Delia a încercat mai multe trasee, a căzut, dar şi-a dezoltat viteza de reacţie şi echilibrul.  La coborâre poţi folosi frâna din dotare când prinzi prea mare viteză.

Alin Lupu, organizator: The sky is the limit, nu ai absolut nicio limită, poţi face freeride, freestyle, cam tot ce înseamnă fitness, echilibru, viteză de reacţie.

Delia Ciurea, turistă: Îţi dă foarte multă adrenalină şi faci şi mişcare

Reporter: Ieşi din zona de confort?

Turist: Absolut, pentru că prinzi viteză şi în momentul ăla trebuie să deţii controlul. Am căzut, dar nu m-am lovit foarte tare pentru că am protrecţiile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici