În India, o profesoară care purta bikini acasă şi-a postat fotografii pe Instagram. Riscă un proces de 12,5 milioane de dolari

Femeia a fost denunţată de un student şi forţată să demisioneze.

3203 afișări
Imaginea articolului În India, o profesoară care purta bikini acasă şi-a postat fotografii pe Instagram. Riscă un proces de 12,5 milioane de dolari

Vara trecută, o indiancă, profesoară de engleză la Universitatea St. Xavier din Calcutta, a postat o fotografie cu ea în bikini pe contul ei privat de Instagram. Fotografia a fost făcută în dormitor.

Reclamată, ea este convocată în octombrie de conducerea instituţiei la o şedinţă în care a fost pusă sub acuzare. A fost nevoită să îşi dea demisia din funcţie.

În martie, universitatea a fost acuzată de încălcarea legilor privind munca şi hărţuirea sexuală la locul de muncă. Profesoara şi-a cerut scuze şi a cerut salarii restante înapoi.

Răspunsul universităţii a fost foarte dur: o ameninţare de proces de calomnie în valoare de 12,5 milioane de dolari.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bikini,
india

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici