În Olt, un tânăr a răpit o fată şi pe copilul acesteia. Complicii lui au fost arestaţi preventiv

Un tânăr în vârstă de 33 de ani este căutat de poliţişti, după ce, împreună cu trei complici, au răpit o fată de 24 de ani şi pe copilul acesteia, în vârstă de 3 ani, din comuna Gura Padinii, judeţul Olt.

285 afișări
Imaginea articolului În Olt, un tânăr a răpit o fată şi pe copilul acesteia. Complicii lui au fost arestaţi preventiv

În Olt, un tânăr a răpit o fată şi pe copilul acesteia. Complicii lui au fost arestaţi preventiv

Potrivit unui comunicat transmis vineri de Poliţia Olt, în 16 august 2023, în jurul orei 05:10, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 3 Corabia au fost sesizaţi de un bărbat cu privire la faptul că nepoata sa, din comuna Gura Padinii, judeţul Olt, ar fi fost luată împotriva voinţei sale de la domiciliu de către un tânăr din oraşul Corabia.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că în acea dimineaţă, în jurul orei 04:00, o tânără de 24 de ani, din comuna Gura Padinii, judeţul Olt, a fost luată împotriva voinţei sale, de la domiciliu, împreună cu un copil de 3 ani, de către tânărul de 33 de ani, din Corabia, care a venit însoţit de mai multe persoane. Cu toţii au plecat cu un autoturism într-o direcţie necunoscută.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsirea de libertate în mod ilegal, fiind continuate cercetările în vederea identificării persoanelor şi dispunerii măsurilor legale.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat patru persoane bănuite de comiterea faptei, respectiv trei tineri cu vârste cuprinse între 25 şi 33 de ani, din Corabia şi un tânăr de 27 de ani din municipiul Caracal.

În urma probatoriului administrat, la data de 23 august 2023, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, pe numele a trei tineri a fost emisă câte o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsirea de libertate în mod ilegal şi violarea de domiciliu. Tânărul de 33 de ani se sustrage cercetărilor.

Cei trei tineri au fost duşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

La data de 24 august 2023, cei trei tineri au fost prezentaţi Judecatoriei Corabia, care a admis propunerea parchetului şi a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile faţă de aceştia, dar şi faţă de tânarul de 33 de ani care se sustrage cercetărilor.

Poliţiştii fac cercetări pentru depistarea tânărului şi punerea în aplicare a mandatului de arestare preventivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici