Încă 14,8 kilometri de reţea de termoficare din Capitală vor fi reabilitaţi. Iată loturile

Încă 14,8 kilometri de reţea de termoficare vor fi reabilitaţi în Capitală cu finanţare de la Ministerul Dezvoltării în proporţie de 85%.

179 afișări
Imaginea articolului Încă 14,8 kilometri de reţea de termoficare din Capitală vor fi reabilitaţi. Iată loturile

Încă 14,8 kilometri de reţea de termoficare din Capitală vor fi reabilitaţi. Iată loturile

Primarul general Nicuşor Dan a anunţat că a semnat contractele pentru reabilitarea a încă 14,8 km de reţea de termoficare.

Lucrările au fost împărţite în patru loturi. Astfel, primul lot vizează modernizarea conductelor pe o lungime de 5,92 km pe artele Bd. Chişinău, str. Torentului, str. Florica Pantazi, str. Mircea Rosetti, str. Vulcanei, str. Baicului, str. Dumitru Slugeru, str. Dimitrie Groza, str. Răuşeni, str. Vasile Stolnicul, str. Doamna Ghica, str. Azuga, în cadrul lotului 2 vor fi modernizate conducte pe o lungime de 4 km la intersecţiile dintre Bd. Basarabia cu Bd. Chişinău, Bd. Basarabia cu str. Morarilor, Bd. Basarabia până la platforma industrială CET Titan, în lotul 3 vor fi modernizate 0,62 km de conducte pe str. Ion Berindei şi la intersecţia dintre str. Ion Berindei cu str. D-na Ghica, iar în lotul 4 vor fi modernizate conducte pe o lungime de 4,2 km pe str. Theodor Speranţia, Calea Călăraşilor şi Str. Matei Basarab.

Termenul de finalizare a lucrărilor este de 18 luni de la emiterea ordinului administrativ de începere.

Investiţia face parte din proiectul „Modernizare magistrale de termoficare aparţinând S.A.C.E.T. Bucureşti, 5 obiective”, cu o lungime totală a conductelor de 18,4 km.

Primarul susţine că lucrările pentru modernizarea reţelei la cel de-al cincilea obiectiv sunt deja în lucru, fiind executate pe Bd. Timişoara.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici