Încă o dispariţie: Un copil de 12 ani din judeţul Olt nu este de găsit, după ce a plecat de la şcoală, dar nu a mai ajuns acasă

Un copil în vârstă de 12 ani, aflat în plasament la o femeie din localitatea Potcoava, judeţul Olt, a fost dat dispărut vineri, după ce a plecat de la şcoală mai repede, dar nu a mai ajuns acasă.

1006 afișări
Imaginea articolului Încă o dispariţie: Un copil de 12 ani din judeţul Olt nu este de găsit, după ce a plecat de la şcoală, dar nu a mai ajuns acasă

Încă o dispariţie: Un copil de 12 ani din judeţul Olt nu este de găsit, după ce plecat de la şcoală, dar nu a mai ajuns acasă

Potrivit IPJ Olt, femeia din Potcoava a sunat vineri la 112 şi a spus că băiatul pe care îl are în plasament nu a ajuns acasă de la şcoală.

Copilul se numeşte Cristian Constantin Groza şi este elev la Liceul „Ştefan Diaconescu” din Potcoava, iar vineri a plecat din timpul orelor de curs şi nu a mai revenit la şcoală, dar nu a ajuns nici acasă.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Potcoava, au fost sesizati de o femeie din localitate, cu privire la faptul că minorul Groza Cristian Constantin, de 12 ani, în jurul orei 16.20 in timp ce se afla in timpul orelor de curs la Liceul Ştefan Diaconescu Potcoava, a părăsit sala de clasa, fara a mai reveni la scoala sau la domiciliu”, au anunţat reprezentanţii IPJ Olt.

Potrivit poliţiştilor, copilul se afla în plasament la asistenta maternală din Potcoava şi nu este pentru prima data când băiatul pleacă de la locuinţa acesteia.

Semnalmente copilului sunt: înălţime 1,30 m, greutate aproximativ 35 de kg, păr şaten, faţa ovală, ochi căprui. La momentul dispariţiei era îmbrăcat cu pantaloni şi bluză de trenig de culoare neagră, cu bandă reflectorizantă pe braţe şi picioare şi încălţăminte sport de culoare neagră, cu dungi albe.

Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii, sunt rugaţi să anunţe Poliţia Olt, apelând numărul unic de urgenţă 112.

Taguri:
copil,
dispariţie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici