Încă patru persoane din Galaţi sunt ţinute în carantină după ce s-au întors din China. Numărul a ajuns la 13

Încă patru persoane din Galaţi, care au revenit de curând din China, sunt ţinute în carantină la domiciliu, au anunţat, luni, autorităţile din judeţ. Niciunul dintre cei patru gălăţeni nu prezintă simptomele coronavirusului , măsura fiind preventivă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1328 afișări
Imaginea articolului Încă patru persoane din Galaţi sunt ţinute în carantină după ce s-au întors din China. Numărul a ajuns la 13

Încă patru persoane din Galaţi sunt ţinute în carantină după ce s-au întors din China. Numărul a ajuns la 13

Alte patru persoane din Galaţi, venite din China, sunt în carantină la domiciliu ca măsură preventivă, de teama coronavirusului.

La fel ca în cazurile precedente, carantina reprezintă o recomandare pentru care persoana vizată trebuie să-şi dea acordul.

Potrivit autorităţilor sanitare, la Galaţi nu au fost probleme cu implementarea măsurii.

De asemenea, cei opt români şi cinci chinezi care se află deja la domiciliu se apropie de finalul perioadei de carantină şi nu prezintă simptomele virusului periculos.

„Ei au venit recent din China, s-au luat măsurile cunoscute. Cei patru stau la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile. Şi cei care au venit mai devreme sunt bine. Toţi cei 13 sunt bine. La sfârşitul săptămânii, unii ies din perioada de carantină”, a explicat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, Liliana Iordăchescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici