Încă un adolescent s-a electrocutat după ce s-a urcat pe un tren să facă selfie. Băiatul, în stare gravă la spital

Un copil în vârstă de 15 ani s-a electrocutat în Gara Buzău, după ce s-a urcat, în timpul nopţii de marţi spre miercuri, pe un tren să facă un selfie. Băiatul a fost transferat la spital, în Bucureşti.

658 afișări
Imaginea articolului Încă un adolescent s-a electrocutat după ce s-a urcat pe un tren să facă selfie. Băiatul, în stare gravă la spital

Un copil de 15 ani, electrocutat după ce s-a urcat pe un tren să facă selfie în Gara Buzău

Un adolescent în vârstă de 15 ani din Glodeanu Siliştea, a fost rănit după ce a căzut de pe un tren pe care s-a urcat să facă selfie. Băiatul a suferit arsuri pe 70 la sută din corp pentru că s-a electrocutat de liniile de înaltă tensiune.

Din cauza rănilor suferite, copilul a fost transportat la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Bucureşti, cu arsuri de gradul 3 pe torace, abdomen, mâini şi picioare.

În acest caz a fost deschis un dosar penal, surse din anchetă declarând că băiatul s-a urcat pe un vagon de tren staţionat în Gara Buzău pentru a face un selfie, în timpul nopţii de marţi spre miercuri, şi a avut loc o descărcare a linilor de înaltă tensiune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici