Încă un angajat din Ministerul Sănătăţii are COVID-19

  • Persoana în cauză este asimptomatică şi se află în izolare
  • DSP Bucureşti va demara ancheta epidemiologica, în conformitate cu legislaţia în vigoare
271 afișări
Imaginea articolului Încă un angajat din Ministerul Sănătăţii are COVID-19

Încă un angajat al Ministerului Sănătăţii a fost diagnosticat cu noul coronavirus, a anunţat, sâmbătă, instituţia. Este vorba despre o persoană asimptomatică, aflată în izolare.

Ministerul Sănătăţii a confirmat, sâmbătă, identificarea unui alt caz de infectare cu noul coronavirus în rândul angajaţilor.

„Este vorba de o persoană asimptomatica aflată în izolare”, anunţă Ministerul Sănătăţii.

Ministerul Sănătăţii menţionează că acest caz nu are legătură cu cel anunţat vineri seara.

„Şi în acest caz, DSP Bucureşti va demara ancheta epidemiologica, în conformitate cu legislaţia în vigoare. Ministerul Sănătăţii ia măsurile necesare pentru dezinfectarea/ igienizarea spaţiilor de birouri”, potrivit sursei citate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici